Afișez toate cele 10 rezultate

I am currently on vacation and products from my shop will be unavailable for next few days. Thank you for your patience and apologize for any inconvenience.

Al Passo

448 MDL
Descriere produs: Perioada de măturare a vinului durează 14 luni. În prima jumătate a perioadei de maturare, procesul are loc

Ali Rosato

280 MDL
Descriere produs: Culoarea roz a vinului se datorează infuziei de 2 ore a sucului pe coajă de struguri. Procesul de

Ali Rosso

296 MDL
Descriere produs: Procesul de măturare a acestui vin durează 10 luni (Sangiovese – în rezervoare de oțel, Cabernet Sauvignon –

Alteo Chianti Riserva

396 MDL
Descriere produs: Procesul de măturare al vinului se petrece în decursul unui an, în butoaie de 250 de litri, după

Bramosia Chianti Classico

512 MDL
Procesul de maturizare a vinului are loc timp de 9 luni (90% în rezervoare de oțel, 10% în butoaie mari

Chianti Classico Gran Selezione Montebello

724 MDL
Descriere produs: Procesul de măturare se produce timp de 18 luni în bariche de stejar francez de 250 l, 6

Legit Toscana IGT

948 MDL
Descriere produs: Procesul de măturare se produce timp de 24 de luni, în baricuri franceze (70% în vase noi, 30%

Picconero

1,972 MDL
Descriere produs: Măturarea vinului durează 18 luni, în proces fiind utilizate baricuri franceze 100% noi. În primele 6 luni, vinul

Valdisanti IGT

1,020 MDL
Descriere produs: Procesul de măturare durează 16 luni, în baricuri franceze. În primele 6 luni, vinul se maturizează pe drojdie

Vallenuova Chianti Classico

596 MDL
Descriere produs: Procesul de măturare are loc timp de 10 luni, în butoaie de stejar francez, american și slavon. Vinul