Afișez 25 - 36 din 177 de rezultate

BERE LITRA WEST COAST IPA 0,33L

65 MDL
Un stil de bere cu aroma exploziva, cu note fructate de citrice si fructe exotice, amaraciune placuta si de lunga durata in postgust. Acest buchet este completat de usoare note de malt caramelizat pentru a echilibra gustul. ALC.-6 %

BERE PALE ALE 0,33L

45 MDL
Trei soiuri de hamei american fac aceasta bere cu adevarat unica, oferindu-i prospetime de grapefruit, citrice si flori. ALC.-5,3 %

BERE STELLA ARTOIS ST 0,5 L

60 MDL
Berea blonda Stella Artois este o reprezentanta emblematica a berilor belgiene, cunoscuta pentru rafinamentul si calitatea sa remarcabila. Gustul berii este echilibrat si plin de savoare, cu note distincte de malt dulce ?i hamei amarui. Se pot simti nuante subtile de paine proaspat coapta, fructe usor citrice si accente de ierburi aromatice.

Biscuit Brownie

25 MDL
Fursecuri moi din ciocolata cu ciocolata lichida in interior. Portie – 60g

Blanc de blancs Vinum Estate

264 MDL
Spumant este produs prin metoda clasică de fermentare în sticlă și maturat timp 24 luni pe sedimentul de drojdie.

Blanc de Merlot Gogu

200 MDL
Este un vin alb produs din struguri roșii. Culoarea alb pai a vinului se datorează tehnicii utilizate, unde sucul din struguri este separat de coajă și semințe într-un timp foarte rapid astfel ca să se evite pigmentarea. Vinul este maturat în rezervoare din oțel inoxidabil.

Breaking Red Carpe Diem

312 MDL
Vinul este maturat timp de 12 luni în baric de stejar francez.

Brut Natur Vinum Estate

264 MDL
Spumant este produs prin metoda clasică de fermentare în sticlă și maturat timp 24 luni pe sedimentul de drojdie.

BUDWEISER BUDVAR – BERE DARK LAGER 0,5 L

60 MDL
Acest tip de bere, cunoscut sub numele de "Czechvar" in Statele Unite, emana traditia berii cehesti. Aromele dominante sunt cele de malt prajit si caramel, oferind o nota intensa de dulceata si nuante subtile de ciocolata neagra si fructe uscate.

Cabernet Sauvignon Portret Rose

108 MDL
Vinul și-a obținut culoarea roz pal datorită procesului de măcerare timp de 4-6 ore a sucului pe pulpă.