Mousse de ciocolată belgiană cu lapte ,
compote de portocale cu fructul pasiunii, cu lichior Cointreau,
ganache de ciocolată neagra belgiana, pandișpan brownie.
Acoperit cu velur de ciocolată.
Porție: 120 gr
Aluat din faina de migdale și grâu, cu sirop de arțar, cu nuci pecan și grecești.
Acoperit cu caramelă de cafea, nuci caramelizate, acoperite cu ciocolată caramelizată.
Decorat cu nuca pecan caramelizată.
Porție: 115 gr
Aluat crocant (82,5% unt francez), stratificat cu crema de ciocolata alba belgiana,
cu vanilie naturala, ganache batut cu seminte naturale de vanilie.
Portie – 140g
Briosa-pandispan din migdale, cu ciocolata si visina.
Ganache de ciocolata alba belgiana, cu boabe de tonka.
Compote de visina cu fructe intregi. Glazurat cu ciocolata neagra
belgiana si nuci. Decor visina amarena.
Portie: 110g
Biscuiti Savoy, inmuiati in cafea proaspat preparata, jeleu de cafea cu lichior Kahlua, cafea caramelizata,
mousse de mascarpone ti vanilie naturala. Glazurat cu ciocolata neagra belgiana. Suport din sable de ciocolata.
Portie – 95g
Tarta din sable din faina de migdal, crema de migdale la cuptor cu rom negru,
nuci de macadamia caramelizate in ciocolata caramel cu vanilie.
Cremă de caramel si ganache de vanilie batuta, cu pudra de vanilie.
Portie : 110 gr
Prajitura cu miere caramelizata, inmuiata in crema delicata de iaurt, cu un strat de caramel sarat si stroizel de migdale.
Decor fagure de caramel, ciocolata si miere.
Porție – 140g
Tarta din sable de ciocolata, plina cu un amestec de nuci
(alune, caju, migdale, nuci, arahide), apoi umpluta cu caramel sarat.
Decor - o sfera din crema de caramel.
Portie: 115g