Afișez toate cele 6 rezultate

Al Passo

448 MDL
Descriere produs: Perioada de măturare a vinului durează 14 luni. În prima jumătate a perioadei de maturare, procesul are loc

Chianti Classico Gran Selezione Montebello

724 MDL
Descriere produs: Procesul de măturare se produce timp de 18 luni în bariche de stejar francez de 250 l, 6

Legit Toscana IGT

948 MDL
Descriere produs: Procesul de măturare se produce timp de 24 de luni, în baricuri franceze (70% în vase noi, 30%

Picconero

1,972 MDL
Descriere produs: Măturarea vinului durează 18 luni, în proces fiind utilizate baricuri franceze 100% noi. În primele 6 luni, vinul

Valdisanti IGT

1,020 MDL
Descriere produs: Procesul de măturare durează 16 luni, în baricuri franceze. În primele 6 luni, vinul se maturizează pe drojdie

Vallenuova Chianti Classico

596 MDL
Descriere produs: Procesul de măturare are loc timp de 10 luni, în butoaie de stejar francez, american și slavon. Vinul