Afișez toate cele 5 rezultate

Nerello Mascalese I Contemporanei

220 MDL
Descriere produs: Procesul de fermentare a acestui vin se produce în rezervoare din oțel inoxidabil. Etapa de măturare finală, care

Nero d’Avola Gibellina

352 MDL
Descriere produs: Procesul de măturare al vinului derulează 4 luni în recipiente din oțel inoxidabil, apoi 8-10 luni în bariche

Nero d’Avola I Contemporanei

220 MDL
Descriere produs: Procesul de fermentare al vinului se produce în rezervoare din oțel inoxidabil. Etapa de maturare finală are loc

Primitivo Collezione Ventidiciotto

300 MDL
Descriere produs: Procesul de fermentare a vinului se produce în rezervoare din oțel inoxidabil. Etapa de măturare finală durează 4

Primitivo di Manduria Collezione Ventidiciotto

376 MDL
Descriere produs: Procesul de fermentare a vinului se produce în rezervoare din oțel inoxidabil. Etapa de măturare finala durează 12