Afișez toate cele 11 rezultate

Amarone della Valpolicella Classico

952 MDL
Descriere produs: O caracteristică deosebită a acestui vin, constă în faptul că, strugurii culeși sunt ordonați în cutii speciale, în

Appassilento Bianco

304 MDL
Descriere produs: Fermentarea și maturarea vinului are loc timp de 4 luni, în rezervoare din oțel inoxidabil, pe sediment de

Bardolino Chiaretto

304 MDL
Descriere produs: Culoarea roz a vinului se datorează infuziei de 2 ore a sucului pe coajă. Vinul se maturizează timp

Bardolino Classico

336 MDL
Descriere produs: Procesul de fermentare a pulpei se produce în recipiente de oțel, la o temperatură controlată de 25°C. Maturarea

Lugana DOC

368 MDL
Descriere produs: Procesul de fermentare și măturare a vinului are loc timp de 3 luni, în rezervoare din oțel inoxidabil,

Pinot Grigio delle Venezie DOC

256 MDL
Descriere produs: Procesele de fermentare și măturare a vinului durează câteva luni, în rezervoare din oțel inoxidabil. Vinul se caracterizează

Prosecco DOC

280 MDL
Descriere produs: Spumantul este produs prin metoda Charmat cu măturarea în timp de 3 luni pe sediment de drojdie fină.

Recioto della Valpolicella Classico DOCG

632 MDL
Descriere produs:  Procesul de recoltare a strugurilor este manual, strugurii copți și intacți fiind așezați în cutii speciale în zone

Soave Classico DOC

336 MDL
Descriere produs: Procesul de fermentare și maturare a vinului durează 2 luni, în rezervoare de oțel și 2 luni în

Valpolicella Classico Superiore

520 MDL
Procesul de fermentare are loc în recipiente de oțel la o temperatură controlată de 28°C, urmat de 10 zile de

Valpolicella Ripasso Classico Superiore Montecorna

520 MDL
Descriere produs: În producerea acestui vin, miezul vinului Amarone, se adaugă vinului de bază, făcându-l să parcurgă o fermentație secundară.