Afișez 13 - 24 din 28 de rezultate

Grand Cuvee de Purcari

584 MDL
Spumant este produs prin metoda clasică de fermentare în sticlă și maturat timp 36 luni pe sedimentul de drojdie.

I’M Winery Amurg

332 MDL
Spumant este produs prin metoda clasică de fermentare în sticlă și maturat timp 9 luni pe sedimentul de drojdie.

Metier Radacini Brut Natur

244 MDL
Spumant este produs prin metoda clasică de fermentare în sticlă și maturat timp 18 luni pe sedimentul de drojdie fara adaos de licor de expeditie.

Metodo Classico Extra Brut

784 MDL
Descriere produs: Fermentarea primară a sucului din struguri se produce, parțial în recipiente din oțel inoxidabil, parțial în butoaie de

Moscato d’Asti Vigna Senza Nome Braida

364 MDL
Descriere produs: Procesul de fermentare se desfășoară în acratofor la temperatura de 4°C, timp de 20 de zile. Când volumul

Nebbie d’Autunno

300 MDL
Descriere produs: Procesul de fermentare al vinului se produce în acratofor la temperatura de 4°C, timp de 20 de zile.Când

Novak Spumant Brut 2 soiuri

172 MDL
Spumant este produs prin metoda rezervoara (Charmat).

Novak Spumant Brut 3 soiuri

172 MDL
Spumant este produs prin metoda rezervoara (Charmat).

Novak Spumant Brut 4 soiuri

172 MDL
Spumant este produs prin metoda rezervoara (Charmat).

Prosecco DOC

280 MDL
Descriere produs: Spumantul este produs prin metoda Charmat cu măturarea în timp de 3 luni pe sediment de drojdie fină.

Purcari Cuvee alb brut

296 MDL
Spumant este produs prin metoda clasică de fermentare în sticlă și maturat timp 24 luni pe sedimentul de drojdie.

Purcari Cuvee Feteasca Alba

296 MDL
Spumant este produs prin metoda clasică de fermentare în sticlă și maturat timp 24 luni pe sedimentul de drojdie.