Afișez 37 - 47 din 47 de rezultate

Primitivo di Manduria Collezione Ventidiciotto

376 MDL
Descriere produs: Procesul de fermentare a vinului se produce în rezervoare din oțel inoxidabil. Etapa de măturare finala durează 12

Rara Neagră Gitana

220 MDL
Vinul este maturat în butoaie mari de stejar timp de 18 luni.

Red Blend #1

384 MDL
Vinul este maturat timp de 6 luni în barrique-uri franceze.

Saperavi Gitana

488 MDL
Vinul este maturat în rezervoare de beton timp de 12 luni.

TeWa Feteasca Neagra

336 MDL
Vinul este maturat timp de 8 luni astfel: 1/3 de vin în baricuri franceze și 2/3 în vase de inox.

TeWa Rara Neagra

336 MDL
Vinul este maturat astfel: 20% din vin în butoi de stejar carpatic nou timp de 6 luni, iar 80% din vin în vase de inox, cu 6 luni de batonnage.

Valdisanti IGT

1,020 MDL
Descriere produs: Procesul de măturare durează 16 luni, în baricuri franceze. În primele 6 luni, vinul se maturizează pe drojdie

Vallenuova Chianti Classico

596 MDL
Descriere produs: Procesul de măturare are loc timp de 10 luni, în butoaie de stejar francez, american și slavon. Vinul

Valpolicella Classico Superiore

520 MDL
Procesul de fermentare are loc în recipiente de oțel la o temperatură controlată de 28°C, urmat de 10 zile de

Valpolicella Ripasso Classico Superiore Montecorna

520 MDL
Descriere produs: În producerea acestui vin, miezul vinului Amarone, se adaugă vinului de bază, făcându-l să parcurgă o fermentație secundară.

Vinum Estate Feteasca Neagră

280 MDL
Vinul este maturat timp de 6 luni în butoaie de stejar.