Afișez 25 - 36 din 47 de rezultate

Merlot Autograf

344 MDL
Vinul este maturat aproximativ 14 luni în butoaie de stejar provenite din regiunea Krasnodar.

Nerello Mascalese I Contemporanei

220 MDL
Descriere produs: Procesul de fermentare a acestui vin se produce în rezervoare din oțel inoxidabil. Etapa de măturare finală, care

Nero d’Avola Gibellina

352 MDL
Descriere produs: Procesul de măturare al vinului derulează 4 luni în recipiente din oțel inoxidabil, apoi 8-10 luni în bariche

Nero d’Avola I Contemporanei

220 MDL
Descriere produs: Procesul de fermentare al vinului se produce în rezervoare din oțel inoxidabil. Etapa de maturare finală are loc

Novak Pinot Noir

284 MDL
Vin este maturat timp de 12 luni în barrique-ri de stejar francez și românesc.

Novak Rara Neagră

168 MDL
Vinul este maturat timp de 6 luni în rezervoare de inox.

Parusso Barolo Bussia

2,600 MDL
Descriere produs: Acest vin reprezintă un cupaj de vinuri din 2 podgorii: Rocche și Munie în Bussia. Fermentarea vinului se

Parusso Barolo Perarmando DOCG

1,368 MDL
Descriere produs: Vinul reprezintă un amestec de 3 podgorii Cru: Mariondino, Mosconi și Bussia. Fermentarea vinului se produce pe bază

Picconero

1,972 MDL
Descriere produs: Măturarea vinului durează 18 luni, în proces fiind utilizate baricuri franceze 100% noi. În primele 6 luni, vinul

Pinot Noir Crama Mircesti

192 MDL
Vinul este maturat timp de 12 luni în butoaie de stejar.

Pinot Noir Selection Vladlen Uzhakov

360 MDL
Maturarea vinului s-a produs timp de 8 luni în baricuri franceze.

Primitivo Collezione Ventidiciotto

300 MDL
Descriere produs: Procesul de fermentare a vinului se produce în rezervoare din oțel inoxidabil. Etapa de măturare finală durează 4