Afișez 13 - 24 din 47 de rezultate

Breaking Red Carpe Diem

312 MDL
Vinul este maturat timp de 12 luni în baric de stejar francez.

Chianti Classico Gran Selezione Montebello

724 MDL
Descriere produs: Procesul de măturare se produce timp de 18 luni în bariche de stejar francez de 250 l, 6

Cuvee Rouge Gogu

244 MDL
Vinul este maturat în butoaie de stejar timp de 6 luni.

Dolcetto d’Alba Piani Noce

460 MDL
Descriere produs:  Fermentarea vinului se produce pe bază de drojdii sălbatice, fără utilizarea sulfiților. Procesul de măturare a vinului durează

Feteasca Neagră – I’m Winery

176 MDL
Vinul este maturat timp de 6 luni în rezervoare de inox.

Feteasca Neagră & Saperavi Crama Mircești

272 MDL
Vinul este maturat în butoaie de stejar timp de 12 luni și ulterior păstrat în sticle.

Langhe Nebbiolo El Sartù

704 MDL
Descriere produs: Fermentarea vinului cu drojdii sălbatice fără utilizarea sulfiților. Măturarea vinului timp de 5 luni pe drojdie de drojdie

Legit Toscana IGT

948 MDL
Descriere produs: Procesul de măturare se produce timp de 24 de luni, în baricuri franceze (70% în vase noi, 30%

Lupi Gitana

532 MDL
Vinul este maturat în barrique-ri de 225 litri timp de 14 luni, apoi maturarea continuă timp de 2 ani în butoaie mari de stejar din regiunea Krasnodar.

Merlot – Rara Neagră Portret

120 MDL
Vinul este fermentat și maturat parțial în butoaie de stejar.