Afișez 1 - 12 din 47 de rezultate

Al Passo

448 MDL
Descriere produs: Perioada de măturare a vinului durează 14 luni. În prima jumătate a perioadei de maturare, procesul are loc

Ali Rosso

296 MDL
Descriere produs: Procesul de măturare a acestui vin durează 10 luni (Sangiovese – în rezervoare de oțel, Cabernet Sauvignon –

Alteo Chianti Riserva

396 MDL
Descriere produs: Procesul de măturare al vinului se petrece în decursul unui an, în butoaie de 250 de litri, după

Amarone della Valpolicella Classico

952 MDL
Descriere produs: O caracteristică deosebită a acestui vin, constă în faptul că, strugurii culeși sunt ordonați în cutii speciale, în

Aurore Feteasca Neagra-Tempranillo 2018

232 MDL
Vinul este maturat timp de 12 luni în barrique-ri de stejar de a doua și a treia folosință.

Aurore Rara Neagră 2018

312 MDL
Vinul este maturat timp de 6 luni în butoaie de stejar francez.

Bad Boys Carpe Diem

344 MDL
Vinul este maturat timp de 20 de luni în baric de stejar francez.

Barbaro 2018

464 MDL
Vinul este maturat în butoaie din stejar francez timp de 12 luni.

Barbera d’Alba Ornati

488 MDL
Descriere produs: Fermentarea vinului se produce pe baza drojdiilor sălbatice fără utilizarea sulfiților. Maturarea vinului derulează timp de 6 luni

Bardolino Classico

336 MDL
Descriere produs: Procesul de fermentare a pulpei se produce în recipiente de oțel, la o temperatură controlată de 25°C. Maturarea

Bramosia Chianti Classico

512 MDL
Procesul de maturizare a vinului are loc timp de 9 luni (90% în rezervoare de oțel, 10% în butoaie mari