Afișez toate cele 8 rezultate

Barbera d’Alba Ornati

488 MDL
Descriere produs: Fermentarea vinului se produce pe baza drojdiilor sălbatice fără utilizarea sulfiților. Maturarea vinului derulează timp de 6 luni

Dolcetto d’Alba Piani Noce

460 MDL
Descriere produs:  Fermentarea vinului se produce pe bază de drojdii sălbatice, fără utilizarea sulfiților. Procesul de măturare a vinului durează

Langhe Nebbiolo El Sartù

704 MDL
Descriere produs: Fermentarea vinului cu drojdii sălbatice fără utilizarea sulfiților. Măturarea vinului timp de 5 luni pe drojdie de drojdie

Metodo Classico Extra Brut

784 MDL
Descriere produs: Fermentarea primară a sucului din struguri se produce, parțial în recipiente din oțel inoxidabil, parțial în butoaie de

Moscato d’Asti Vigna Senza Nome Braida

364 MDL
Descriere produs: Procesul de fermentare se desfășoară în acratofor la temperatura de 4°C, timp de 20 de zile. Când volumul

Parusso Barolo Bussia

2,600 MDL
Descriere produs: Acest vin reprezintă un cupaj de vinuri din 2 podgorii: Rocche și Munie în Bussia. Fermentarea vinului se

Parusso Barolo Perarmando DOCG

1,368 MDL
Descriere produs: Vinul reprezintă un amestec de 3 podgorii Cru: Mariondino, Mosconi și Bussia. Fermentarea vinului se produce pe bază

Rovella

972 MDL
Descriere produs: Vinul este produs din struguri din viță de vie veche, de peste 45 de ani. Procesul de maturare