Afișez toate cele 7 rezultate

Bocciolo Grasparossa

288 MDL
Descriere produs: Procesul de fermentare se produce în acratofor, la 4°C, timp de 20 de zile. Când nivelul de alcool

Carezza Metodo Classico

472 MDL
Descriere produs: Tehnologia de producere are loc prin fermentare secundară în sticle (metodo classico) cu măturare pe sediment de drojdie

Concerto Lambrusco Reggiano

368 MDL
Descriere produs:  Saturarea cu dioxid de carbon a acestor vinuri se efectuează după metoda „charmat”. Fermentarea vinului are loc în

Gran Concerto Metodo Classico

652 MDL
Descriere produs: Tehnologia de producere se desfășoară prin fermentația secundară în sticle (metodo classico) cu măturare pe sediment de drojdie,

Nebbie d’Autunno

300 MDL
Descriere produs: Procesul de fermentare al vinului se produce în acratofor la temperatura de 4°C, timp de 20 de zile.Când

Quercioli Lambrusco Reggiano Rosato

176 MDL
Descriere produs: Pentru obținerea sucului roz, după zdrobire, pulpa de struguri este supusă unei măcerări de scurtă durată la temperatura

Quercioli Lambrusco Reggiano Rosso

176 MDL
Descriere produs: Saturarea cu dioxid de carbon a vinului are loc prin metoda „charmat”, iar fermentarea vinului se produce în