Afișez 13 - 17 din 17 rezultate

I’M Winery Amurg

332 MDL
Spumant este produs prin metoda clasică de fermentare în sticlă și maturat timp 9 luni pe sedimentul de drojdie.

Metier Radacini Brut Natur

244 MDL
Spumant este produs prin metoda clasică de fermentare în sticlă și maturat timp 18 luni pe sedimentul de drojdie fara adaos de licor de expeditie.

Moscato Rose Uneori Asconi

148 MDL
Dulceața și tăria scăzută a vinului se datorează încetării procesului de fermentare prin răcirea bruscă a sucului.

Moscato Uneori Asconi

148 MDL
Dulceața și cantitatea mică de alcool a vinului se datorează procesului de oprire a fermentării prin răcirea bruscă a sucului.

Vinum Brut Rose

276 MDL
Spumant este produs prin metoda clasică de fermentare în sticlă și maturat timp 24 luni pe sedimentul de drojdie.