Descriere produs:
Procesul de măturare durează 16 luni, în baricuri franceze. În primele 6 luni, vinul se maturizează pe drojdie fină, după vinul nu se filtrează.
Vinul posedă o nuanță rubinie închis, cu o aromă strălucitoare, bogată, care dezvăluie frumos nuanțe de coacăze negre, cireșe negre, aronia, ardei gras, condimente și pământ umed.
Gustul este profund, suculent, fructat-picant, cu taninuri moderate, aciditate echilibrată și o persistență picantă îndelungată în prune.
Temperatura de servire:
16-18°C
Asocieri culinare:
Se asortează perfect cu carne roșie, vânat, salamuri, ragu, carne la grătar și brânzeturi tari, precum și cu pizza Amatriciana și Crudaiola.
CARACTERISTICI
Tipul: roșu/sec
An: 2019
Alcool: 14,5%
Volum: 0.75L
Recenzii
Nu există recenzii până acum.