Descriere produs:
Pentru obținerea sucului roz, după zdrobire, pulpa de struguri este supusă unei măcerări de scurtă durată la temperatura de 6-8°C.
Saturarea cu dioxid de carbon se efectuează prin metoda „charmat”, iar fermentarea sucului are loc în acratofori la o temperatură controlată de 18°C.
Vinul posedă o culoare roz-zmeură, cu un perlaj fin și un buchet aromatic subtil de vin cu note de zmeură, capșuni și mure.
Gustul este revigorant, suculent, cu o ușoară astringenţă și aciditate pronunțată. Persistența gustului este îndelungată, cu note de arpaș și mure.
Temperatura de servire:
8-10°C
Asocieri culinare:
Este un aperitiv excelent care completează perfect bucătăria asiatică și italiană (pizza, paste, lasagna), precum și preparatele din crustacee. Se asortează bine cu pizza vegetariană și cu creveți.
CARACTERISTICI
Tipul: rose/sec
Alcool: 10,5%
Volum: 0.75L
Recenzii
Nu există recenzii până acum.