Descriere produs:
Procesul de fermentare se desfășoară în acratofor la temperatura de 4°C, timp de 20 de zile.
Când volumul alcoolului atinge nivelul de 5%, fermentația este oprită prin răcirea bruscă a mustului până la temperatura de -4°C.
Înainte de îmbuteliere, vinul parcurge procesul de microfiltrare sub presiune.
Vinul posedă o culoare galben-aurie placută, cu un perlaj delicat. Buchetul de arome delicat al vinului încântă prin note de piersici, miere, nucușoară și portocale dulci.
Gustul elegant și proaspăt dezvaluie note dulci de fructe albe coapte și miere combinate cu o aciditate racoritoare și plăcută.Persistența îndelungată și răcoritoare a gustului dezvăluie note fermecătoare de pepene galben și miere.
Temperatura de servire: 6-8°C
Asocieri culinare:
Vinul reprezintă un aperitiv excelent și însoțește minunat brânzeturile, fructele și deserturile cu fructe, prăjiturile și alte produse de patiserie.
CARACTERISTICI
Tipul: alb/dulce
Alcool: 5,5%
Volum: 0.75L
Recenzii
Nu există recenzii până acum.