Descriere produs:
Fermentarea primară a sucului din struguri se produce, parțial în recipiente din oțel inoxidabil, parțial în butoaie de stejar, iar fermentarea secundară se realizează în sticle (metoda clasică), urmată apoi de etapa de măturare pe sediment de drojdie timp de 36 de luni.
Vinul se caracterizează printr-o culoare aurie, spumă rezervată, joc fin de bule, aromă pură, delicată, cu note de măceș, arpaș, zmeură, caise, măr galben și grapefruit, precum și un gust răcoritor, cu o persistență îndelungată de nucă, pâine și mineral.
Temperatura de servire:
6-8°C
Asocieri culinare:
Vinul se potrivește ideal cu fructe de mare, preparate din carne albă, pește, fructe de pădure, fructe, salate, brânzeturi și caviar. Se asortează perfect cu pizza Crostino, Ciuperci și Cârnăciori.
CARACTERISTICI
Tipul: alb/extra brut
Alcool: 12,5%
Volum: 0.75L
Recenzii
Nu există recenzii până acum.