Descriere produs:
Tehnologia de producere se desfășoară prin fermentația secundară în sticle (metodo classico) cu măturare pe sediment de drojdie, timp de 26 de luni.
Vinul posedă o nuanță de roșu-rubiniu cu reflexe granat, spumă bogată și perlaj fin. Aroma este nobilă, cu note elegante de mure, zmeură, violete, nuci și crustă de pâine de secară. Gustul este proaspăt, vioi, fructat, bine echilibrat cu tonuri de maghiran uscat, zmeură și prune uscate, precum și o persistență îndelungată de caramel.
Temperatura de servire:
10-12°C
Asocieri culinare:
Vinul se potrivește bine cu salamuri și prosciutto, paste cu sos de carne, piept de rață, carne roșie înăbușită și risotto cu ciuperci.
Cele mai bune pizza sunt Amatriciana și Ciuperci & Cârnăciori.
CARACTERISTICI
Tipul: roșu/brut
Alcool: 12%
Volum: 0.75L
Recenzii
Nu există recenzii până acum.