Descriere produs:
Fermentarea vinului se produce pe bază de drojdii sălbatice, fără utilizarea sulfiților. Procesul de măturare a vinului durează 6 luni pe sediment de drojdie, în recipiente din oțel inoxidabil.
Vinul se caracterizează printr-o culoare roșie rubinie cu tentă în violet, o aromă plăcută de fructe, cu note de flori sălbatice, bujor, trandafir uscat, violetă, cireș și coacăză roșie, precum și un gust elegant cu taninuri concentrate și note suculente de fructe coapte și ierburi uscate.
Temperatura de servire:
14-16°C
Asocieri culinare:
Vinul se cuplează perfect cu bucate din rață, carne albă sau roșie cu sos, budincă, brânzeturi, șuncă, salam, porc rece, paste.
Se asortează perfect cu pizza Margherita și pizza cu pui și ardei
CARACTERISTICI
Tipul: roșu/sec
An: 2022
Alcool: 12,5%
Volum: 0.75L
Recenzii
Nu există recenzii până acum.