Descriere produs:
Procesul de măturare se produce timp de 18 luni în bariche de stejar francez de 250 l, 6 luni în recipiente de oțel și 6 luni în sticle.
În primele 6 luni, vinul se maturizează pe drojdie fină.
Vinul posedă o culoare bogată rubinie și o aromă de fructe proaspete de pădure, cu note de cireșe coapte, tutun, piele, lemn dulce și condimente, precum și un gust de tanin extrem de puternic, bogat, cu aciditate pronunțată de cireșe și o persistență picantă de stejar.
Temperatura de servire:
16-18°C
Asocieri culinare:
Se asortează perfect cu carne roșie, vânat, salamuri, tocană, carne la grătar și brânzeturi tari, precum și cu pizza Amatriciana, cu Vinete, Margherita și Crudaiola.
CARACTERISTICI
Tipul: roșu/sec
An: 2020
Alcool: 14%
Volum: 0.75L
Recenzii
Nu există recenzii până acum.