Descriere produs:
Procesul de fermentare se produce în acratofor, la 4°C, timp de 20 de zile. Când nivelul de alcool atinge 7,5%, fermentația este oprită prin răcirea bruscă a mustului pănă la temperatura de -4°C.
Vinul posedă o nuanță rubin-strălucitoare, o aromă bogată de fructe de pădure coapte (afine, zmeură, mure, coacăze) și fructe roșii (cireșe, cireșe dulci, prune), precum și un gust plăcut, suculent, dulce, cu o persistență catifelată de cireșe-struguri.
Temperatura de servire:
10-12°C
Asocieri culinare:
Se recomandă a se servi ca aperitiv, precum și cu preparate din carne albă și roșie, făinoase (risotto, paste, pizza), fructe roșii și deserturi. Combinația optimă cu pizza Diavola și Pere cu Dorblue.
CARACTERISTICI
Tipul: roșu/dulce
An: 2022
Alcool: 7,5%
Volum: 0.75L
Recenzii
Nu există recenzii până acum.