Descriere produs:
Procesul de fermentare a pulpei se produce în recipiente de oțel, la o temperatură controlată de 25°C. Maturarea spumantului durează 10 luni, în rezervoare de oțel.
Vinul se caracterizează printr-o frumoasă culoare rubinie, un buchet pronunțat de arome, bogat în note de trandafir, violetă, zmeură, cireș și prune, precum și un gust armonios, catifelat, suculent, cu o îndelungată persistență a gustului de fructe de pădure.
Soiuri: Corvina, Rondinella, Molinara, Rossara
Temperatura de servire:
14-16°C
Asocieri culinare:
Se asortează perfect cu risotto cu carne și paste, preparate din pește de râu, carne albă și roșie înăbușită sau la cuptor, legume prăjite sau coapte, brânzeturi maturate mediu și pizza Amatriciana.
CARACTERISTICI
Tipul: roșu/sec
An: 2022
Alcool: 12%
Volum: 0.75L
Recenzii
Nu există recenzii până acum.