Descriere produs:
Fermentarea vinului se produce pe baza drojdiilor sălbatice fără utilizarea sulfiților. Maturarea vinului derulează timp de 6 luni pe sediment de drojdie în recipiente din oțel inoxidabil.
Vinul se caracterizează printr-o culoare roșu rubinie cu tentă în violet, o aromă plăcută de fructe, cu note de flori sălbatice, bujor, trandafir uscat, violetă, cireș și coacăză roșie, precum și un gust elegant cu taninuri concentrate și tonuri suculente de fructe coapte și ierburi uscate.
Temperatura de servire:
14-16°C
Asocieri culinare:
Vinul se cuplează perfect cu bucatele din rață, carne albă sau roșie cu sos, budincă, brânzeturi, șuncă, salam, porc rece, paste.
Se asortează perfect cu pizza Margherita și pizza cu ardei și pui.
CARACTERISTICI
Tipul: roșu/sec
An: 2022
Alcool: 14,5%
Volum: 0.75L
Recenzii
Nu există recenzii până acum.