Descriere produs:
Perioada de măturare a vinului durează 14 luni. În prima jumătate a perioadei de maturare, procesul are loc în butoaie mari de stejar, vinul maturizându-se pe drojdie fină, iar în a doua jumătate, vinul se maturează în baricuri franceze. În urma acestui proces, vinul nu este filtrat.
Vinul este caracterizat de nuanța rubin și aromă bogată cu note de cireșe, afine, ierburi uscate, tutun și cedru.
Gustul este flexibil, voluptos, elegant și bine definit. Taninurile fine completează această gamă cu o senzație delicată.
Savoarea este de lungă durată cu accent de prune-în-ciocolată.
Temperatura de servire:
16-18°C
Asocieri culinare:
Se asortează perfect cu carne roșie, vânătă, mezeluri, tocană, carne la grătar și brânzeturi tari, (pizza Amatriciana și Crudaiola).CARACTERISTICI
Tipul: roșu/sec
An: 2020
Alcool: 14%
Volum: 0.75L
Recenzii
Nu există recenzii până acum.