Afișez 97 - 108 din 177 de rezultate

La Petit Sophie Gitana

488 MDL
Vinul este maturat în barrique-ri mici de 225l timp de 4 luni.

Lupi Gitana

532 MDL
Vinul este maturat în barrique-ri de 225 litri timp de 14 luni, apoi maturarea continuă timp de 2 ani în butoaie mari de stejar din regiunea Krasnodar.

Manastirea Rohrbach Riesling

532 MDL
Vinul este maturat în butoaie de stejar timp de 9 luni.

Margherita 375gr & Diavola 400 gr

210 MDL
- Margherita (sos de roșii, mozzarella, busuioc) - Diavola (sos din roșii, salam picant, mozzarella)

Merlot – Rara Neagră Portret

120 MDL
Vinul este fermentat și maturat parțial în butoaie de stejar.

Merlot Autograf

344 MDL
Vinul este maturat aproximativ 14 luni în butoaie de stejar provenite din regiunea Krasnodar.

Metafora Alba Gogu

388 MDL
Vinul este fermentat și maturat în butoaie de stejar francez timp de 7 luni.

Metier Radacini Brut Natur

244 MDL
Spumant este produs prin metoda clasică de fermentare în sticlă și maturat timp 18 luni pe sedimentul de drojdie fara adaos de licor de expeditie.

Moscato Rose Uneori Asconi

148 MDL
Dulceața și tăria scăzută a vinului se datorează încetării procesului de fermentare prin răcirea bruscă a sucului.

Moscato Uneori Asconi

148 MDL
Dulceața și cantitatea mică de alcool a vinului se datorează procesului de oprire a fermentării prin răcirea bruscă a sucului.