Afișez 73 - 84 din 107 rezultate

Picconero

1,972 MDL
Descriere produs: Măturarea vinului durează 18 luni, în proces fiind utilizate baricuri franceze 100% noi. În primele 6 luni, vinul

Pinot Grigio delle Venezie DOC

256 MDL
Descriere produs: Procesele de fermentare și măturare a vinului durează câteva luni, în rezervoare din oțel inoxidabil. Vinul se caracterizează

Pinot Noir Crama Mircesti

192 MDL
Vinul este maturat timp de 12 luni în butoaie de stejar.

Pinot Noir Selection Vladlen Uzhakov

360 MDL
Maturarea vinului s-a produs timp de 8 luni în baricuri franceze.

Primitivo Collezione Ventidiciotto

300 MDL
Descriere produs: Procesul de fermentare a vinului se produce în rezervoare din oțel inoxidabil. Etapa de măturare finală durează 4

Primitivo di Manduria Collezione Ventidiciotto

376 MDL
Descriere produs: Procesul de fermentare a vinului se produce în rezervoare din oțel inoxidabil. Etapa de măturare finala durează 12

Prosecco DOC

280 MDL
Descriere produs: Spumantul este produs prin metoda Charmat cu măturarea în timp de 3 luni pe sediment de drojdie fină.

Purcari Cuvee alb brut

296 MDL
Spumant este produs prin metoda clasică de fermentare în sticlă și maturat timp 24 luni pe sedimentul de drojdie.

Purcari Cuvee Feteasca Alba

296 MDL
Spumant este produs prin metoda clasică de fermentare în sticlă și maturat timp 24 luni pe sedimentul de drojdie.

Purcari Cuvee Rose

332 MDL
Spumant este produs prin metoda clasică de fermentare în sticlă și maturat timp 24 luni pe sedimentul de drojdie.

Quercioli Lambrusco Reggiano Rosato

176 MDL
Descriere produs: Pentru obținerea sucului roz, după zdrobire, pulpa de struguri este supusă unei măcerări de scurtă durată la temperatura

Quercioli Lambrusco Reggiano Rosso

176 MDL
Descriere produs: Saturarea cu dioxid de carbon a vinului are loc prin metoda „charmat”, iar fermentarea vinului se produce în