Afișez 49 - 60 din 121 de rezultate

Feteasca Neagră – I’m Winery

176 MDL
Vinul este maturat timp de 6 luni în rezervoare de inox.

Feteasca Neagră & Saperavi Crama Mircești

272 MDL
Vinul este maturat în butoaie de stejar timp de 12 luni și ulterior păstrat în sticle.

Feteasca Regală Autograf

312 MDL
Vinul este maturat timp de 4 luni în vase de inox.

Feteasca Regală Selection Vladlen Uzhakov

232 MDL
Maturarea vinului s-a produs timp de 3 luni în baricuri franceze.

Floricica

168 MDL
Vinul este maturat timp de câteva luni în rezervoare de inox.

Fumé Blanc Crama Mircești

272 MDL
Vinul este maturat timp de 6 luni în butoaie de lemn.

Gitana Riesling

192 MDL
Maturarea vinului are loc în vase de inox.

Gogu Spumant Brut

376 MDL
Spumant este produs prin metoda clasică de fermentare în sticlă și maturat timp 12 luni pe sedimentul de drojdie.

Gran Concerto Metodo Classico

652 MDL
Descriere produs: Tehnologia de producere se desfășoară prin fermentația secundară în sticle (metodo classico) cu măturare pe sediment de drojdie,

Grand Cuvee de Purcari

584 MDL
Spumant este produs prin metoda clasică de fermentare în sticlă și maturat timp 36 luni pe sedimentul de drojdie.

I’M Winery Amurg

332 MDL
Spumant este produs prin metoda clasică de fermentare în sticlă și maturat timp 9 luni pe sedimentul de drojdie.