Afișez 25 - 36 din 121 de rezultate

Breaking Red Carpe Diem

312 MDL
Vinul este maturat timp de 12 luni în baric de stejar francez.

Brut Natur Vinum Estate

264 MDL
Spumant este produs prin metoda clasică de fermentare în sticlă și maturat timp 24 luni pe sedimentul de drojdie.

Cabernet Sauvignon Portret Rose

108 MDL
Vinul și-a obținut culoarea roz pal datorită procesului de măcerare timp de 4-6 ore a sucului pe pulpă.

Carezza Metodo Classico

472 MDL
Descriere produs: Tehnologia de producere are loc prin fermentare secundară în sticle (metodo classico) cu măturare pe sediment de drojdie

Casa Vinicolă Luca Spumant Brut

320 MDL
Spumant este produs prin metoda clasică de fermentare în sticlă și maturat timp 15 luni pe sedimentul de drojdie.

Chardonnay 500

284 MDL
Vinul este maturat timp de 10 luni în butoaie de stejar cu volumul de 500 litri.

Chardonnay Autograf

312 MDL
Vinul este maturat timp de 4 luni în butoaie de stejar provenite din regiunea Krasnodar.

Chardonnay-Riesling Portret

108 MDL
Vinul este maturat timp de 6 luni în rezervoare din oțel inoxidabil și 2 luni în sticle.

Chianti Classico Gran Selezione Montebello

724 MDL
Descriere produs: Procesul de măturare se produce timp de 18 luni în bariche de stejar francez de 250 l, 6

Concerto Lambrusco Reggiano

368 MDL
Descriere produs:  Saturarea cu dioxid de carbon a acestor vinuri se efectuează după metoda „charmat”. Fermentarea vinului are loc în