Afișez 13 - 24 din 121 de rezultate

Aurore Feteasca Regală 2021

208 MDL
Vinul este maturat timp de 6 luni în vase de inox.

Aurore Pinot Grigio 2021

208 MDL
Vinul este maturat timp de 6 luni în vase de inox.

Aurore Rara Neagră 2018

312 MDL
Vinul este maturat timp de 6 luni în butoaie de stejar francez.

Bad Boys Carpe Diem

344 MDL
Vinul este maturat timp de 20 de luni în baric de stejar francez.

Barbaro 2018

464 MDL
Vinul este maturat în butoaie din stejar francez timp de 12 luni.

Barbera d’Alba Ornati

488 MDL
Descriere produs: Fermentarea vinului se produce pe baza drojdiilor sălbatice fără utilizarea sulfiților. Maturarea vinului derulează timp de 6 luni

Bardolino Chiaretto

304 MDL
Descriere produs: Culoarea roz a vinului se datorează infuziei de 2 ore a sucului pe coajă. Vinul se maturizează timp

Bardolino Classico

336 MDL
Descriere produs: Procesul de fermentare a pulpei se produce în recipiente de oțel, la o temperatură controlată de 25°C. Maturarea

Blanc de blancs Vinum Estate

264 MDL
Spumant este produs prin metoda clasică de fermentare în sticlă și maturat timp 24 luni pe sedimentul de drojdie.

Blanc de Merlot Gogu

200 MDL
Este un vin alb produs din struguri roșii. Culoarea alb pai a vinului se datorează tehnicii utilizate, unde sucul din struguri este separat de coajă și semințe într-un timp foarte rapid astfel ca să se evite pigmentarea. Vinul este maturat în rezervoare din oțel inoxidabil.

Bocciolo Grasparossa

288 MDL
Descriere produs: Procesul de fermentare se produce în acratofor, la 4°C, timp de 20 de zile. Când nivelul de alcool

Bramosia Chianti Classico

512 MDL
Procesul de maturizare a vinului are loc timp de 9 luni (90% în rezervoare de oțel, 10% în butoaie mari