Afișez 73 - 84 din 133 de rezultate

La Petit Sophie Gitana

488 MDL
Vinul este maturat în barrique-ri mici de 225l timp de 4 luni.

Langhe Nebbiolo El Sartù

704 MDL
Descriere produs: Fermentarea vinului cu drojdii sălbatice fără utilizarea sulfiților. Măturarea vinului timp de 5 luni pe drojdie de drojdie

Legit Toscana IGT

948 MDL
Descriere produs: Procesul de măturare se produce timp de 24 de luni, în baricuri franceze (70% în vase noi, 30%

Lugana DOC

368 MDL
Descriere produs: Procesul de fermentare și măturare a vinului are loc timp de 3 luni, în rezervoare din oțel inoxidabil,

Lupi Gitana

532 MDL
Vinul este maturat în barrique-ri de 225 litri timp de 14 luni, apoi maturarea continuă timp de 2 ani în butoaie mari de stejar din regiunea Krasnodar.

Manastirea Rohrbach Riesling

532 MDL
Vinul este maturat în butoaie de stejar timp de 9 luni.

Merlot – Rara Neagră Portret

120 MDL
Vinul este fermentat și maturat parțial în butoaie de stejar.

Merlot Autograf

344 MDL
Vinul este maturat aproximativ 14 luni în butoaie de stejar provenite din regiunea Krasnodar.

Metafora Alba Gogu

388 MDL
Vinul este fermentat și maturat în butoaie de stejar francez timp de 7 luni.

Metier Radacini Brut Natur

244 MDL
Spumant este produs prin metoda clasică de fermentare în sticlă și maturat timp 18 luni pe sedimentul de drojdie fara adaos de licor de expeditie.

Metodo Classico Extra Brut

784 MDL
Descriere produs: Fermentarea primară a sucului din struguri se produce, parțial în recipiente din oțel inoxidabil, parțial în butoaie de

Moscato d’Asti Vigna Senza Nome Braida

364 MDL
Descriere produs: Procesul de fermentare se desfășoară în acratofor la temperatura de 4°C, timp de 20 de zile. Când volumul