Afișez 109 - 120 din 133 de rezultate

Quercioli Lambrusco Reggiano Rosso

176 MDL
Descriere produs: Saturarea cu dioxid de carbon a vinului are loc prin metoda „charmat”, iar fermentarea vinului se produce în

Rara Neagră Gitana

220 MDL
Vinul este maturat în butoaie mari de stejar timp de 18 luni.

Recioto della Valpolicella Classico DOCG

632 MDL
Descriere produs:  Procesul de recoltare a strugurilor este manual, strugurii copți și intacți fiind așezați în cutii speciale în zone

Red Blend #1

384 MDL
Vinul este maturat timp de 6 luni în barrique-uri franceze.

Rose Crama Mircesti

192 MDL
Culoarea roz pal a vinului se datorează măcerării sucului din pulpă timp de 4-6 ore.

Rovella

972 MDL
Descriere produs: Vinul este produs din struguri din viță de vie veche, de peste 45 de ani. Procesul de maturare

Saperavi Gitana

488 MDL
Vinul este maturat în rezervoare de beton timp de 12 luni.

Sauvignon Blanc Gogu

204 MDL
Vinul este maturat câteva luni în rezervoare din inox.

Soave Classico DOC

336 MDL
Descriere produs: Procesul de fermentare și maturare a vinului durează 2 luni, în rezervoare de oțel și 2 luni în

TeWa Chardonnay

288 MDL
Procesul de maturare s-a produs astfel: 85% din vin a fost maturat timp de 6 luni în vas din inox, în contact cu sedimentul de drojdie fin, cu batonnage, 15% din vin este maturat timp de 5 luni în butoi de stejar francez de a doua turnare.

TeWa Feteasca Neagra

336 MDL
Vinul este maturat timp de 8 luni astfel: 1/3 de vin în baricuri franceze și 2/3 în vase de inox.

TeWa Rara Neagra

336 MDL
Vinul este maturat astfel: 20% din vin în butoi de stejar carpatic nou timp de 6 luni, iar 80% din vin în vase de inox, cu 6 luni de batonnage.