Afișez 1 - 12 din 133 de rezultate

310 Altitudine Merlot – Feteasca Neagra

152 MDL
Vinul este de o culoare roz pală, grație procesului de măcerare timp de 4-6 ore a sucului din pulpă.

Al Passo

448 MDL
Descriere produs: Perioada de măturare a vinului durează 14 luni. În prima jumătate a perioadei de maturare, procesul are loc

Alb de Onițcani

168 MDL
Vinul a fost maturat timp de câteva luni în rezervoare de inox, aflându-se în contact cu sedimentul de drojdii.

Alb de Onițcani & Rcațiteli

168 MDL
Vinul este maturat timp de câteva luni în rezervoare de inox, în contact cu sedimentul de drojdii.

Ali Rosato

280 MDL
Descriere produs: Culoarea roz a vinului se datorează infuziei de 2 ore a sucului pe coajă de struguri. Procesul de

Ali Rosso

296 MDL
Descriere produs: Procesul de măturare a acestui vin durează 10 luni (Sangiovese – în rezervoare de oțel, Cabernet Sauvignon –

Alteo Chianti Riserva

396 MDL
Descriere produs: Procesul de măturare al vinului se petrece în decursul unui an, în butoaie de 250 de litri, după

Amarone della Valpolicella Classico

952 MDL
Descriere produs: O caracteristică deosebită a acestui vin, constă în faptul că, strugurii culeși sunt ordonați în cutii speciale, în

Appassilento Bianco

304 MDL
Descriere produs: Fermentarea și maturarea vinului are loc timp de 4 luni, în rezervoare din oțel inoxidabil, pe sediment de

Aurore Feteasca Neagra-Tempranillo 2018

232 MDL
Vinul este maturat timp de 12 luni în barrique-ri de stejar de a doua și a treia folosință.