Descriere produs:
Procesul de măturare se produce timp de 24 de luni, în baricuri franceze (70% în vase noi, 30% în vase aflate la primul an de utilizare).
În primele 6 luni, vinul se măturizează pe drojdie finăâ, proces după care vinul nu se filtrează.
Vinul este de culoare rubiniu închis, cu arome bogate de coacăze negre, cireșe, prune uscate, ardei verde, lemn dulce, rozmarin, eucalipt, fier și tutun. Gustul este echilibrat, moale, cu taninuri dulci și nuanțe de stejar-ciocolată cu o persistență îndelungată.
Temperatura de servire:
16-18°C
Asocieri culinare:
Se asortează perfect cu carne roșie, vânat, salamuri, ragu, carne la grătar și brânzeturi tari, precum și cu pizza Amatriciana și Crudaiola.
CARACTERISTICI
Tipul: roșu/sec
An: 2020
Alcool: 14%
Volum: 0.75L
Recenzii
Nu există recenzii până acum.